2018-10-01 05:07:16• hírek • Blikk.hu

Varga Viktor annyira kikészült, hogy szakemberhez kellett fordulnia

Varga Viktor és Cinthya Dictátor viharos kapcsolata év elején ért véget, ami annyira megviselte az énekest, hogy szakemberhez kellett fordulnia. Csak úgy tudta túltenni magát a történteken, hogy minden kapcsolatot megszakított egykori szerelmével.

Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata valóságos hullámvasút volt. A pár év elejénvált el végleg egymástól, ami az énekest nagyon megviselte - szakembert segítségét kellett kérnia, hogy tovább tudjon lépni.

 

"Nagyon nehéz volt feldolgozni a történteket, egyedül nem is ment volna. Felkerestem egy szakembert, akivel őszintén meg tudtam beszélni a problémáimat" - árulta el a Lokalnak Viktor. "Jelenleg úgy érzem, hogy nem állok még készen egy új kapcsolatra, de talán nem is bánom, élvezem az egyedüllétet. Persze jelentkezők azért vannak, de egyelőre senki nem fogott meg igazán."

 

Az énekes számára a munka is nagyon jó terápiának bizonyult, új dalokat ír és már a vlogolás is egyre jobban megy neki. A továbblépéshez persze az is kellett, hogy minden kapcsolatot megszakítson Cinthyával. Azt mondja, már jó ideje nem is beszéltek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: